XX Punëtorë

20 punëtorë të përbëjnë, administrata, komercialistë e shoferë.

XXX Produkte

XXX Produkte nga vendet Europiane

20 Automjete

20 Automjete duke përfshirë vetura, pick up, kombi e kamionë.

Produktet
698
Markete
1689
Punëtorët
46
Automjete
26

Sa ka shtrirje Swiss Product AG ?

Swiss Product AG e cila operon nga viti 2005, ka shtrirje në mbarë Kosovën nëpër të gjitha pikat A dhe B, shtrirje të gjerë nëpër ambulantiva si dhe është shumë e pranishme nëpër HORECA (Hotele, Restaurante dhe Kafiteri).

Markete A
100%
Markete B
70%
Ambulantiva
35%
Restaurante
20%

Rreth Nesh

Swiss Product SH.P.K. e themeluar më 05.05.2005 në Viti është kompani importuese e produkteve ushimore nga Zvicra, Gjermania, Italia, Polonia etj., të cilat i bënë distribuimin nëpër në mbarë tregun e Kosovës.

Njoftime

Mirë se vini !

Mirë se vini në Swiss Products AG.

Swiss Product AG nëpër Rrjete Sociale